mede mogelijk gemaakt door ...

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

PURE M(ACKAAY). AANGENAAM!

Besef jij hoeveel invloed jouw onderbewustzijn heeft op jouw handelen? Rare vraag? Niet als je weet dat 98% van ons handelen onbewust en ‘automatisch’ plaatsvindt. Onze vrije wil bepaalt maximaal 2% van ons dagelijks gedrag! Het onderbewuste brein is daarmee dé bron voor effectief functioneren. Het ligt dus voor de hand om daar meer mee te doen. Daarom ben ik mijn praktijk voor neurocoaching gestart. Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen bij het opsporen en transformeren van hun emotionele frictie en verzorg ik maandelijks – en op aanvraag – lezingen en seminars waar de werking van ons brein centraal staat.

Jaap Mackaay MBA (1964), getrouwd, 3 kinderen en ik woon in Ruurlo. Ik ben werkzaam als zelfstandig neurocoach en zeer geïnteresseerd in de authentieke drijfveren van mensen. Na een mooie carrière bij de politie en de provinciale overheid heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. In diverse uitvoerende en leidinggevende posities zag ik mensen worstelen met o.a. samenwerken, leidinggeven, omgaan met verwachtingen (van anderen), resultaten halen, psychische- en psychosomatische gezondheidsklachten en… zichzelf. Wat mij daarbij vooral opviel was dat mensen meestal niet gehinderd werden door gebrek aan kennis, ervaring, opleiding en capaciteiten, maar door eigen – onbewust belemmerende – negatieve gevoelens en overtuigingen die ze gedurende hun leven tijdens uiteenlopende, soms ingrijpende gebeurtenissen, hebben opgeslagen en opgebouwd. Sterker nog; veelal kunnen mijn cliënten feilloos aangeven wat ze er aan zouden moeten doen om effectiever te zijn of zich beter te voelen, maar om de één of andere reden lukt het ze niet om dat voor elkaar te krijgen.

Hoe komt het nou dat mensen vaak tegen beter weten in handelen? En daarmee zichzelf geen dienst bewijzen. Of erger nog; zichzelf schaden!

Sinds 2008 ben ik me om die reden volledig gaan richten op het domein waar deze “stoorzenders” zich bevinden: het onderbewuste deel van ons brein. Nu help ik mensen groeien op basis van vooruitstrevende neurowetenschappelijke inzichten over de werking van het brein. Met verbazingwekkende resultaten.

Wie helpen ons?

Samen staan wij sterk!

Het doel van de PTSS challenge is om zo veel mogelijk informatie te verstrekken over PTSS aan zo veel mogelijk mensen. Dat kunnen wij niet alleen en zijn dan ook ontzettend bij met de hulp die wij krijgen voor de uitvoering van onze PTSS challenge.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de PTSS challenge? Dat kan op ontzettend veel manieren. De meest eenvoudige manier is door mee te helpen om de boodschap te verspreiden. Volg ons op de verschillende sociale mediakanalen en deel onze berichten met jouw netwerk.

aan de PTSS challenge werken mee ....

psyq.jpg
rik-knipschild.png
slachtofferhulp.jpg
korrelatie_video.png
ggz_nederland.png
brandweernederland.jpg
pieter-logo.png
rita-berger.png
amber-hall.png
alies-vink.png
startkracht.png
pure-m.png

en met wie zijn wij nog in gesprek over een bijdrage ....

bnmo.jpg
de-basis.jpg
hulphond.jpg
ifv.jpg
kngf.jpg
meforyou.png
mind.png
politie.png
rodekruis.jpg
uwv.jpeg
wep.png
ww-nl.png

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven