mede mogelijk gemaakt door ...

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

113 Zelfmoordpreventie

Lijkt je leven uitzichtloos? Denk je aan zelfmoord? Praat erover, anoniem 24/7. Chat via https://www.113.nl/ of bel 0900-0113 in noodgevallen.

Bij 113 Zelfmoordpreventie kun je ook terecht voor een kortdurende online therapie bij een psycholoog via chat, e-mail of telefoon. 113 heeft daarnaast een spreekuur voor advies, zelfhulp en zelftesten. Wil je contact met anderen? Bezoek dan de website voor een gespreksgroep, groepschat of het forum.

Het idee voor 113 Zelfmoordpreventie is ontstaan uit het besef dat op spreken over zelfmoord nog steeds een taboe ligt. Uit onderzoek is gebleken dat praten werkt.

113 Zelfmoordpreventie staat aan de kant van het leven en streeft naar een land zonder zelfmoord. Om de drempel naar hulp te verlagen, blijft de hulpvrager bij 113 anoniem.

Wie helpen ons?

Samen staan wij sterk!

Het doel van de PTSS challenge is om zo veel mogelijk informatie te verstrekken over PTSS aan zo veel mogelijk mensen. Dat kunnen wij niet alleen en zijn dan ook ontzettend bij met de hulp die wij krijgen voor de uitvoering van onze PTSS challenge.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de PTSS challenge? Dat kan op ontzettend veel manieren. De meest eenvoudige manier is door mee te helpen om de boodschap te verspreiden. Volg ons op de verschillende sociale mediakanalen en deel onze berichten met jouw netwerk.

de PTSS challenge krijgt ondersteuning van ...

113online.jpg
korrelatie.png
mind.png

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven