mede mogelijk gemaakt door ...

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

De Werkende Website

DE ALLES-IN-1 WEBSITE VOOR HET MKB

Op zoek naar de perfecte weboplossing? Er zijn heel veel oplossingen die uiteindelijk geen werkende oplossing blijken te zijn. Waarom? De focus ligt meer en meer op het instrument, op een systeem dat de website in de lucht houdt. Ook zijn er veel specialisten die allemaal weten hoe ze aan een deel van de oplossing geld kunnen verdienen. Niemand lijkt echt verantwoordelijkheid te nemen voor de gehele oplossing. Zeker niet structureel.

Wat is de essentie van een website ook al weer? Een flexibel middel om snel in te spelen op marktvragen en contact te leggen met (potentiële) klanten. Het internet is verworden tot een verzameling mislukte startups. Tot vandaag. De Werkende Website gaat terug naar de essentie en biedt een oplossing die structureel werkt, er mooi uitziet, betaalbaar is en zorgt voor resultaat.

Wie helpen ons?

Samen staan wij sterk!

Het doel van de PTSS challenge is om zo veel mogelijk informatie te verstrekken over PTSS aan zo veel mogelijk mensen. Dat kunnen wij niet alleen en zijn dan ook ontzettend bij met de hulp die wij krijgen voor de uitvoering van onze PTSS challenge.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de PTSS challenge? Dat kan op ontzettend veel manieren. De meest eenvoudige manier is door mee te helpen om de boodschap te verspreiden. Volg ons op de verschillende sociale mediakanalen en deel onze berichten met jouw netwerk.

de PTSS challenge wordt mede mogelijk gemaakt door ...

DELA_gdf_314_383.jpg
dewerkendewebsite.jpg
obi4wan.jpg
OlafRobberse Productions.jpg
rechtwel.jpg
smartvisie.jpg

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven