mede mogelijk gemaakt door ...

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

DELA goededoelenfonds

Het DELA goededoelenfonds ondersteunt de PTSS Challenge

Veel organisaties doen iets voor mensen met een beperking. In veel minder vrijwilligersorganisaties zetten mensen met een beperking zich in voor een ander, een goed doel of de samenleving. Juist die projecten wil het DELA goededoelenfonds financieel ondersteunen met het thema Onbeperkt!, zodat mensen met een beperking anderen kunnen verrassen met hun kwaliteiten en talenten. Lees meer op: http://www.delafonds.nl. Daar kunt u ook voorbeeldprojecten bekijken.

Aan de PTSS Challenge nemen mensen met de diagnose PTSS deel die toelichten hoe het is om te leven met PTSS. Daarnaast werkt een aantal lotgenotengroepen mee aan het project en zal een tweetal ambassadeurs van Samen Sterk zonder Stigma benadrukken dat het leven met PTSS niet ophoudt, maar dat stigma’s kunnen worden omgezet in iets heel positiefs. Daarom heeft het DELA goededoelenfonds besloten om het project een bijdrage toe te kennen van 1.000 euro.

Wie helpen ons?

Samen staan wij sterk!

Het doel van de PTSS challenge is om zo veel mogelijk informatie te verstrekken over PTSS aan zo veel mogelijk mensen. Dat kunnen wij niet alleen en zijn dan ook ontzettend bij met de hulp die wij krijgen voor de uitvoering van onze PTSS challenge.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de PTSS challenge? Dat kan op ontzettend veel manieren. De meest eenvoudige manier is door mee te helpen om de boodschap te verspreiden. Volg ons op de verschillende sociale mediakanalen en deel onze berichten met jouw netwerk.

de PTSS challenge wordt mede mogelijk gemaakt door ...

DELA_gdf_314_383.jpg
dewerkendewebsite.jpg
obi4wan.jpg
OlafRobberse Productions.jpg
rechtwel.jpg
smartvisie.jpg

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven