mede mogelijk gemaakt door ...

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

OBI4wan

OBI4wan biedt een gebruiksvriendelijke tool voor online- en offline media monitoring, webcare, messaging, content publishing en social analytics. 

Met OBI4wan heb je altijd en overal een volledig overzicht van miljoenen (inter)nationale berichten, dialogen en trends voor reputatiemanagement, realtime webcare en gerichte monitoring van organisaties, markt en concurrenten. De totaaloplossing van OBI4wan geeft je toegang tot krachtige oplossingen voor al je social activiteiten, inclusief;

  • multi-user webcare, waarmee je direct vanuit één oplossing reageert voor een optimale toepassing van klantenservice of crisismanagement;
     
  • eenvoudig opstellen van rapporten voor volledig inzicht in de prestaties van je webcareteam, de top influencers per onderwerp of social analytics van je gekoppelde accounts;
     
  • publiceren, plannen en meten van berichten voor je social media accounts met de uitgebreide publicatiemodule en contentkalender.

Sinds 2009 worden alle relevante berichten verzameld van bekende social media platformen en miljoenen (inter)nationale blogs, fora en nieuwsbronnen. Aangevuld met innovatieve oplossingen voor radio-, tv- en printmonitoring mis je nooit meer een relevant bericht!

Ons Support Team heeft uitgebreide kennis en ervaring om je te ondersteunen bij een optimale inzet van OBI4wan. We denken met je mee en staan altijd open voor suggesties voor verbetering van onze producten en diensten, zo houden we elkaar scherp!

Wie helpen ons?

Samen staan wij sterk!

Het doel van de PTSS challenge is om zo veel mogelijk informatie te verstrekken over PTSS aan zo veel mogelijk mensen. Dat kunnen wij niet alleen en zijn dan ook ontzettend bij met de hulp die wij krijgen voor de uitvoering van onze PTSS challenge.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de PTSS challenge? Dat kan op ontzettend veel manieren. De meest eenvoudige manier is door mee te helpen om de boodschap te verspreiden. Volg ons op de verschillende sociale mediakanalen en deel onze berichten met jouw netwerk.

de PTSS challenge wordt mede mogelijk gemaakt door ...

DELA_gdf_314_383.jpg
dewerkendewebsite.jpg
obi4wan.jpg
OlafRobberse Productions.jpg
rechtwel.jpg
smartvisie.jpg

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven