mede mogelijk gemaakt door ...

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

OlafRobberse Productions

Licht, Geluid, Camera…. Actie!
Het klinkt heel simpel, maar vaak is de praktijk net iets anders.

Wij staan voor u klaar om uw boodschap te vertalen in communicerend beeld, dit kan stilstaand in de vorm van professionele fotografie, of in de vorm van een tof filmpje. Wij denken graag met u mee in de uitvoering, vorm en technische haalbaarheid, en niet geheel onbelangrijk ook passend bij uw budget. Wij slaan de kleinere klussen zeker niet af, maar zijn zeker voorbereid op de grotere projecten.

Wij beschikken over een prima basis aan eigen apparatuur, wat als voordeel heeft dat wij flexibel kunnen plannen en geen rekening hoeven te houden met de beschikbaarheid van een verhuurbedrijf. Wij kennen hierdoor onze apparatuur door en door, en weten deze dan ook maximaal te gebruiken. Dit is allemaal erg technisch, en daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken.

Wie weet produceren wij binnenkort voor u een: Bedrijfsfilmpje, Interview, Live event-registratie, documentaire, nieuwe zakelijke portretten, nieuwe fashions collectie t.b.v. uw webshop, een 360 graden interactieve panorama of iets heel anders? De koffie staat voor u klaar wanneer u vrijblijvend kennis wilt maken met ons.

Zoals geen ander weten wij dat beeld meer spreekt dan woorden kunnen beschrijven, naam daarom snel een kijkje op onze website: http://www.olafrobberse.com.

Wie helpen ons?

Samen staan wij sterk!

Het doel van de PTSS challenge is om zo veel mogelijk informatie te verstrekken over PTSS aan zo veel mogelijk mensen. Dat kunnen wij niet alleen en zijn dan ook ontzettend bij met de hulp die wij krijgen voor de uitvoering van onze PTSS challenge.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de PTSS challenge? Dat kan op ontzettend veel manieren. De meest eenvoudige manier is door mee te helpen om de boodschap te verspreiden. Volg ons op de verschillende sociale mediakanalen en deel onze berichten met jouw netwerk.

de PTSS challenge wordt mede mogelijk gemaakt door ...

DELA_gdf_314_383.jpg
dewerkendewebsite.jpg
obi4wan.jpg
OlafRobberse Productions.jpg
rechtwel.jpg
smartvisie.jpg

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven