mede mogelijk gemaakt door ...

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

Recht Wel

Juristen & Mediators

Wie ben ik?

Ik ben Marjel Sterrenberg. Direct, no-nonsens, sociaal en een gevoelsmens in een zakelijke wereld. Geboren en getogen Brabander met Rotterdamse inslag. Liefhebber van helden. Moeder, familiemens, (schoon)zus, vriendin, basketballer, bestuurder en toezichthouders, en dat allemaal in willekeurige volgorde. ;)

Waarom doe ik mee?

Professionals die hun leven geven voor de veiligheid van ons allen zijn helden in mijn woordenboek. Mijn vader heeft bijna 40 jaar bij de politie gediend, zodat dit soort professionals mij extra aan het hart liggen.

Dat juist deze brede groep van professionals geraakt worden door PTSS is bijna niet verrassend. Het opdoen van een trauma onder de extreme omstandigheden waarin ze werken is het risico dat wordt genomen. Bij het nemen van dit risico door alle partijen hoort ook de steun van de omgeving als het risico zich realiseert.

Ik weet dat niet alleen de bovenstaande professionals kunnen leiden aan PTSS, maar ook iemand die in de privé situatie een trauma oploopt. Ook dan dient de broodnodige hulp te worden geboden.

En Recht Wel Juristen & Mediators?

Recht Wel werkt met hart en kracht voor jou! Wij spreken ons hart aan naast de kracht van onze juridische expertise. Ons netwerk is breed en krachtig en zetten we in voor jou.

Jij staat centraal bij Recht Wel. U is een beleefdheidsvorm die wij zeker niet willen overslaan, maar de afstand die het in zich heeft past niet bij jouw vraag aan ons. Je wilt betrokkenheid van degene aan wie jij juridisch advies vraagt. En terecht!

Uitdagingen worden vanuit zakelijke en persoonlijke invalshoek bekeken. Jij voelt je gehoord, geholpen en vertrouwd in de samenwerking met Recht Wel. In deze dynamiek worden uitdagingen het meest optimaal aangepakt en afgerond.

Recht Wel heeft hartwaarden. Hartwaarden zijn onze kern, ons DNA waar wij vanuit werken. Onze hartwaarden zijn oprechtheid, verbinding, integriteit, gelijkwaardigheid en professionaliteit. Al deze waarden zijn voelbaar in de onze manier van werken voor en met jou.

We werken voor ondernemers, bestuurders, particulieren en overheid op het gebied van arbeidsrecht, contracten/overeenkomsten, zakelijke of particuliere conflicten, algemene voorwaarden, aansprakelijkheid of mediation. Wij zijn jouw 'gewone' held op het gebied van juridisch advies, procesdiensten en mediation.

Recht Wel Juristen & Mediators, met hart en kracht.

Wie helpen ons?

Samen staan wij sterk!

Het doel van de PTSS challenge is om zo veel mogelijk informatie te verstrekken over PTSS aan zo veel mogelijk mensen. Dat kunnen wij niet alleen en zijn dan ook ontzettend bij met de hulp die wij krijgen voor de uitvoering van onze PTSS challenge.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de PTSS challenge? Dat kan op ontzettend veel manieren. De meest eenvoudige manier is door mee te helpen om de boodschap te verspreiden. Volg ons op de verschillende sociale mediakanalen en deel onze berichten met jouw netwerk.

de PTSS challenge wordt mede mogelijk gemaakt door ...

DELA_gdf_314_383.jpg
dewerkendewebsite.jpg
obi4wan.jpg
OlafRobberse Productions.jpg
rechtwel.jpg
smartvisie.jpg

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven