mede mogelijk gemaakt door ...

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

Smart Visie

Slimme kijk op finance

De administratieve dienstverlener die zich anders gedraagt dan anderen. Vanuit de filosofie dat de ondernemer of bestuurder zich moet kunnen concenteren op de onderneming of organisatie en zich niet moet bezig houden of moeten laten afleiden door administratieve rompslomp. Samen werken aan de administratie en het verbeteren of optimaliseren van de onderneming of organisatie is niet alleen het streven, maar ook de basis voor een langdurige relatie.

Om dit te realiseren moet de ondernemer of bestuurder altijd en overal inzage hebben in de financiele ontwikkelingen van de onderneming of organisatie en begrijpen wat de getallen zeggen. Moeten kunnen inschatten welke impact een verandering heeft in het bedrijfsproces op de cijfers, maar zeker ook op de onderneming of organisatie. Dit laatste vraagt om een heldere en duidelijke aanpak omdat het hierbij gaat om mensen.

Samen werken aan uw onderneming of organisatie. Dat is meer dan een streven of een motto.

Wie helpen ons?

Samen staan wij sterk!

Het doel van de PTSS challenge is om zo veel mogelijk informatie te verstrekken over PTSS aan zo veel mogelijk mensen. Dat kunnen wij niet alleen en zijn dan ook ontzettend bij met de hulp die wij krijgen voor de uitvoering van onze PTSS challenge.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de PTSS challenge? Dat kan op ontzettend veel manieren. De meest eenvoudige manier is door mee te helpen om de boodschap te verspreiden. Volg ons op de verschillende sociale mediakanalen en deel onze berichten met jouw netwerk.

de PTSS challenge wordt mede mogelijk gemaakt door ...

DELA_gdf_314_383.jpg
dewerkendewebsite.jpg
obi4wan.jpg
OlafRobberse Productions.jpg
rechtwel.jpg
smartvisie.jpg

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven