icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

Een bericht versturen of een vraag stellen

Gebruik het formulier om ons eenvoudig een bericht te sturen of een vraag te stellen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk kennis nemen van uw bericht en indien wenselijk of noodzakelijk uw bericht beantwoorden.

De gegevens die u stuurt of informatie die u ons verstrekt zullen vertrouwelijk worden behandeld. Alleen teamleden van de PTSS Challenge kunnen inzage hebben in deze gegevens of informatie. Wie de teamleden zijn, kunt u lezen bij de menukeuze 'OVER ONS'.

Mocht het wenselijk zijn om uw gegevens te delen met andere personen of instellingen dan nemen wij daarvoor eerst contact met u op. Alleen wanneer u uw uitdrukkelijke toestemming schriftelijk heeft verleent, dan pas zullen wij deze gegevens delen. Het zal hierbij gaan om uitzonderlijke situaties.

Wij verlenen zelf geen hulp, opvang of begeleiding. Wel kunt u op onze website informatie vinden van personen of instellingen die dat wel doen.

In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens verzoeken wij u ons geen medische gegevens te verstrekken en verstrekken wij geen informatie aan derden.

Contactgegevens
Bericht

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven