Opname eerste videoboodschap!

20161008-opnameboodschap.png08 okt

Tijdens het teamoverleg is besloten om een eerste videoboodschap op te nemen. In deze boodschap zal Jacco Scheer iedereen oproepen om mee te helpen om het project tot een succes te maken. De doelstelling is immers om aandacht te vragen voor PTSS en dat lukt ons natuurlijk niet alleen. Het is erg belangrijk dat heel veel mensen worden bereikt. Zowel mensen met PTSS als zonder.

Het opnemen van zo'n boodschap lijkt altijd een eenvoudig kunstje. Zeker als je alleen het uiteindelijke resultaat kent. Toch valt het niet mee om zo'n boodschap op te nemen. De eerste keer is namelijk nooit zo goed als het uiteindelijke resultaat. Wat ga je namelijk zeggen, hoe wil je er eigenlijk opstaan en wat moet nu de kernboodschap worden?

Bij het opnemen van de boodschap valt mij gellijk weer op dat wij eigenlijk een erg goed team zijn. Ikzelf moest dan wel voor de camera en het woord doen, Olaf als cameraman natuurlijk achter de camera om het allemaal op te nemen en Marlies hield goed de boodschap in de gaten. Discussie over woordgebruik en volgorde zijn dan belangrijke dingen en natuurlijk ging de opname meerdere keren opnieuw en opnieuw.

Het uiteindelijke resultaat mag er dan ook wezen. Daar zijn wij met zijn allen eigenlijk ook wel weer best een beetje trots op.

Net als de statistieken van de verschillende sociale mediakanalen die wij hebben aagemaakt. Zo zijn er al meer dan 200 volgers op Facebook en hebben wij meer dan 20.000 mensen bereikt. Ook op LinkedIn, Twitter en Instagram begint het aantal volgers langzamerhand te groeien. Best wel indrukwekkend om zo de kracht van de sociale media te ervaren.

Bekijk de video:

Oproep: Help jij mij mee de boodschap te verspreiden?

« Terug

Scroll naar boven