We zijn online met de website

20161021-wezijnlive.png21 okt

Nadat de vormgeving door DeWerkendeWebsite was opgeleverd, konden we gaan beginnen met het vullen van de informatie en het uitbreiden van de opzet. Hierin vinden wij zelf redelijk te zijn geslaagd. Wij hopen dan ook dat u dezelfde mening hierover heeft. Mocht u overigens tips of aanvullingen hebben, laat het ons dan weten. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier.

Helpt u ons mee de boodschap te verspreiden?

Om zoveel mogelijk aandacht te kunnen vragen over PTSS, hebben wij diverse sociale mediakanalen aangemaakt. Het heeft ons ontzettend verrast hoeveel mensen wij eigenlijk in zo'n korte tijd al hebben bereikt. De statistieken zijn dan ook veelbelovend en wij hopen dan ook deze aandacht enigszins vast te kunnen blijven houden.

Een overzicht van de statistieken van de afgelopen maand:

+73 volgers
9.491 weergaven
+384 volgers
64.807 bereikte personen
+20 volgers
1.404 weergaven
+34 volgers
179 weergaven
+3 abonnees
24 weergaven

Gaat u ons hierbij helpen? Helpt u ons mee om de boodschap te verspreiden?

Meewerken of tips?

Wij hebben een idee hoe wij onze PTSS challenge tot een goed einde kunnen brengen. Wij willen niet alleen aandacht vragen voor PTSS, maar ook aan een ieder laten zien wat het met je doet en hoe je er mee om kunt gaan. Het moet dus ook erg informatief zijn en worden.

Mocht u een goed idee hebben, tips of zelfs willen meewerken met de uitvoering van onze PTSS challenge. Schroom dan niet en laat het ons weten. Dan hopen wij echt dat u contact met ons opneemt. Want alleen samen kunnen wij deze PTSS challenge tot een goed einde brengen.

Wordt vervolgt ....

Het projectplan is in de laatste weken ook defintief gemaakt en veel mensen zijn benaderd om mee te helpen bij het voltooien van onze PTSS challenge. We willen immers wat antwoorden gaan vinden op een aantal vragen. Het is dan ook de verwachting om zeer binnenkort de aflevering te kunnen gaan opnemen over wat PTSS nu eigenlijk is.

Blijf ons dus volgen bij het uitwerken van onze PTSS challenge en help ons ondertussen met het verspreiden van de boodschap. Wordt dus vervolgt ....

« Terug

Scroll naar boven