Drukke bezigheden

20161105-drukkebezigheden.png05 nov

In ons vorige blog gaven wij aan er (bijna) klaar voor te zijn. Bijna. Achter de schermen moeten namelijk even een aantal zaken goed of nog beter georganiseerd worden om het een en ander werkbaar te houden.

Backoffice

In de afgelopen 2 weken hebben wij iets meer dan 10.000 berichten en reacties mogen ontvangen. Wij vinden het erg belangrijk om al deze berichten en reacties te lezen en er zelfs antwoord op te geven. Gezien het grote aantal is dit dus bijna een dagtaak geworden. Daarom hebben wij in de afgelopen week voor dit punt ondersteuning gezocht.

Komende woensdag zal er een cursusmoment zijn om training te krijgen in het beantwoorden van al deze berichten en reacties op een zo efficiënt mogelijke manier. Ook zullen wij dan de afspraken met andere organisaties en instellingen die ons gaan helpen op dit gebied nader uitwerken en ook bekendmaken op onze website. Het zal ook het moment zijn dat wij een nieuw teamlid kunnen gaan voorstellen.

Opnamen afleveringen

Zaterdag 5 november hebben de opnamen plaatsgevonden voor de aflevering over EMDR. Het is een van de 22 verschillende afleveringen die wij willen gaan opnemen. Elke aflevering geeft antwoord op een vraag en alle afleveringen tezamen vormen een zo informatief mogelijk beeld over PTSS.

Het zal nog wel eventjes duren voordat deze aflevering ook daadwerkelijk online geplaatst gaat worden. Wij willen namelijk eerst de aflevering over ‘Wat is PTSS eigenlijk?’ eerst online plaatsen, zodat het ook allemaal een beetje klopt in chronologische volgorde.

Ondanks het een vrij eenvoudige klus lijkt, een aflevering duurt immers maar ongeveer 2 minuten, toch is het een hele opgave om een aflevering op te nemen. Drukke agenda’s van onszelf en degene die wij graag voor de camera willen hebben, maakt het soms erg lastig om een tijdstip te prikken. Bij sommigen moeten ook nog allerlei toestemmingen worden opgehaald van verschillende afdelingen of directies voordat de afspraak gemaakt mag worden. Zo’n zelfde proces zal dan ook gaan plaatsvinden over de vrijgave van de uiteindelijke versie.

Planning en tijdslijn

De komende week staat dus vooral in het teken van organiseren en afstemmen. Dat zal de nodige tijd en aandacht vragen. Het is de verwachting dat in de week daarop een of meerdere afleveringen opgenomen kunnen gaan worden, zodat daarna snel de eerste aflevering online kan gaan komen. Daarna zullen wij proberen om een aflevering per 2 weken online te krijgen. Op deze manier hopen wij onszelf een niet al te grote belasting op te leggen en kunnen wij het ook nog een beetje bijsturen aan de hand van de reacties en opmerkingen.

Statistieken

Onze statistieken van de afgelopen 28 dagen zien er als volgt uit:

+140 volgers
22.241 weergaven
+1.206 volgers
283.528 bereikte personen
+28 volgers
1.404 bereikte personen
+64 volgers
361 weergaven
+9 abonnees
366 weergaven

Help jij ons?

Ook jij kunt ons helpen. Wij vragen aandacht voor PTSS. Wij willen graag dat zo veel mogelijk mensen weten wat PTSS is, wat het met je kan doen en hoe je ermee om kan gaan. Help jij ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken? Volg ons via de verschillende sociale mediakanalen en deel onze boodschappen met jouw netwerk. Alleen samen kunnen wij deze challenge tot een geslaagd einde brengen. Alvast bedankt!

« Terug

Scroll naar boven