Bij wie kun je terecht voor een hulpvraag?

20170207-hulpvragen.png07 feb

Deze week komt aflevering 3 van 22 online. Een aflevering waarin wij antwoord gaan geven op de vraag bij wie je terecht zou kunnen als je slachtoffer wordt van een ingrijpende gebeurtenis. Een dergelijke situatie kan iedereen immers overkomen. En dan? Slachtofferhulp Nederland helpt slachtoffers, getuigen, achterblijvers of nabestaanden en biedt ondersteuning op juridisch, praktisch of emotioneel gebied.

bekijk aflevering 3 van 22

Reacties

Op de reeds verschenen afleveringen hebben wij ontzettend veel positieve reacties mogen ontvangen. Dat is echt geweldig en sterkt ons alleen maar in het volbrengen van de challenge op de wijze waarop wij deze zijn begonnen. Ondertusssen wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan het opnemen van nieuwe afleveringen en zijn wij nog in gesprek met een aantal partijen voor medewerking aan onze challenge. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat er steeds meer bijdragers van afleveringen getoond kunnen gaan worden op onze website.

Overzicht volgende afleveringen

Wel blijft het soms erg lastig om afspraken te kunnen maken. Drukke agenda's van onszelf, maar ook van de deskundigen, maakt het soms enigszins ingewikkeld. Dat is ook een van de redenen waarom wij elke keer 14 dagen tussen de afleveringen laten zitten. Op die manier hebben wij nog enige speelruimte om de afleveringen online te krijgen in een chronologische volgorde.

Binnenkort hopen wij weer een paar afspraken te kunnen vastleggen voor het opnemen van een aantal afleveringen, zodat wij een aantal onderwerpen al kunnen aankondigen als een evenement op onze FaceBookpagina

Planning deze week

Deze week gaan wij opnamen maken bij een branchevereniging voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. In veel doorverwijstrajecten wordt namelijk vaak hun naam genoemd. Wij willen in deze aflevering antwoord gaan krijgen op de vraag wat zij nu eigenlijk doen en kunnen betekenen voor personen die in dergelijke trajecten terechtkomen.

Ook gaan wij deze week nog langs bij een behandelaar voor het maken van een aflevering. In die aflevering willen wij gaan laten zien hoe het behandelingstraject eruit ziet en wat zij kunnen betekenen voor hun patiënten. Is het voor iedereen geschikt en hoe gaat het een en ander in zijn werk?

Donatie

Misschien is het u niet ontgaan, want wij hebben hierover natuurlijk al wat geroepen op sociale media. Het DELA goededoelenfonds heeft besloten om onze challenge te ondersteunen met een eenmalige donatie van wel 1.000 euro! Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee.

Het is misschien nog een keertje goed om te benadrukken dat alle teamleden volledig belangeloos meewerken aan deze challenge. De kosten van de opnamen en monteren worden volledig gedragen door Olaf Robberse.

Amber Hall en Marlies Veltman hebben hun vrije spaarzame tijd beschikbaar gesteld om alle vragen op sociale media te antwoorden, zijn verantwoordelijk voor de planning en het maken van de afspraken en ondersteunen bij het opnemen van de afleveringen met hand- en spandiensten. 

Statistieken

De doelstelling van onze challenge is om zoveel mogelijk mensen te informeren over PTSS. Daarom vragen wij ook telkens aan iedereen om ons te helpen bij het verspreiden van de boodschappen. Dit kan heel eenvoudig door de berichten van ons te delen met hun netwerk en het te bespreken met familie, vrienden of collega's. Natuurlijk begrijpen wij dan ook dat veel mensen nieuwsgierig zijn, hoe het gaat met de challenge. Daarom hieronder het overzicht van de statistieken van de afgelopen 28 dagen.

 

   6 februari

     24 januari

 

Bezoekers:
Weergaven:

9.187
16.449

7.344
49.390

 

Abonnees nieuwsbrief:

304

303

 

Volgers:
Bereik:

496
93.710

465
153.532

 

Vind-ik-leuks:
Bereik:

2.958
186.722

2.871
352.244

 

Volgers:
Weergaven:

68
4.415

57
8.492

  Volgers:
Weergaven:
176
1.478
174
1.057
  Abonnees:
Weergaven:
47
7.564
42
6.123

In de afgelopen twee weken hebben wij wat minder tijd kunnen besteden aan sociale media. Dit zie je dus redelijk goed terug in de statistieken. Een goede reden voor ons om er de komende periode vol goede moed tegen aan te gaan en er weer voor te zorgen dat deze statistieken weer een stijging zullen gaan laten zien.

« Terug

Scroll naar boven