Jullie zijn toppers!

21070410-bedankt.png11 apr

We willen deze blog graag beginnen met de complimenten aan jullie als volgers. We zien hoe goed jullie onze blogs en afleveringen verspreiden. Maar we zijn vooral onder de indruk van jullie reacties op facebook en twitter. Jullie laten kracht zien door je verhaal te vertellen , en het respect waarmee jullie op elkaar reageren. Heel erg bedankt!

De woordenlijst

Er was even een kleine vertraging maar eind deze week komt de woordenlijst eindelijk online. Nogmaals de oproep: mis je woorden stuur ons gerust een berichtje, pb-tje of mail. We zullen de lijst aanvullen als er in de volgende afleveringen nog vakjargon of lastige woorden voorbij komen.

Je verhaal kwijt

We krijgen regelmatig de vraag of mensen hun verhaal op onze sit mogen zetten. We hebben, om diverse redenen, besloten dit niet te doen. Maar gelukkig werken we samen met wijzijnmind en die hebben een website speciaal voor dit doel. Op https://wijzijnmind.nl/ervaringsverhalen kun je jou verhaal delen en die van anderen lezen. Op hun site staan nog veel meer goede dingen en een link naar hulp.

Hoe kun je ons helpen?

Natuurlijk hopen wij dat veel mensen blijven helpen bij het verspreiden van de boodschap. Gebruik hiervoor de onderstaande sociale mediabuttons bijvoorbeeld om het eenvoudig te delen met jouw netwerk. Hoe meer mensen weten van onze challenge, hoe beter het is. Aandacht voor PTSS is immers onze doelstelling.

« Terug

Scroll naar boven