Aankondiging: We gaan starten!

20170104-commingsoon.jpg00

Zoals eerder aangekondigd zullen wij onze eerste aflevering online plaatsen op dinsdag 10 januari 2017. Van het reeds bestaande beeldmateriaal dat wij hebben, is een korte impressie gemaakt van wat gaat komen. Op deze manier krijgt iedereen een indruk van hoe wij vorm gaan geven aan onze challenge.

  

  

Doelstelling

Het doel van onze challenge is om zo veel mogelijk mensen zo breed en informatief mogelijk informatie te verstrekken over PTSS. Wat is het eigenlijk? Komt het alleen voor bij veteranen? Kan iedereen het krijgen? Is het te behandelen? Waar krijg ik hulp? Welke impact heeft dit? Hoe kan de directe omgeving het herkennen, benoemen en bespreken? En ga zo maar door.

Bij het maken van de challenge krijgen wij gelukkig veel hulp. Naast de teamleden zijn er ook veel organisaties, instellingen en professionals die geheel belangeloos mee werken aan het maken van de 22 afleveringen. Maar hiermee zijn wij er nog niet. Ook jij kunt ons helpen bij het bereiken van zoveel mogelijk mensen. Volg ons daarom op de verschillende sociale mediakanalen en deel onze berichten met jouw netwerk. Help jij mee?

« Terug

Scroll naar boven