teamlid Amber Hall

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

Wie ben ik?

Mijn naam is Amber Hall. Van beroep ben ik jeugdhulpverlener. Ik ben getrouwd en heb twee zoons op wie ik vreselijk trots ben. Na in eerste instantie boventallig te zijn verklaard en hierna een aantal intensieve jaren, waarin ik thuis moest zijn,ben ik nu al drie jaar huismoeder. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging maar eerst de PTSS-Challenge!

Waarom doe ik mee?

Ik werk mee aan deze challenge om bekendheid te geven aan wat PTSS met je doet. In april 2015 was mijn oudste zoon (toen net twee weken elf) slachtoffer van mishandeling. Na drie dagen herkende ik de eerste tekenen van PTSS en heb meteen de huisarts ingeschakeld en zijn we doorverwezen. We kwamen bij een zeer goed behandelteam, echter hun en ons werk werd iedere keer weer teniet gedaan door mensen om ons heen, die niet konden of wilden begrijpen wat er aan de hand was. De situatie werd zo dat we zelfs negen maanden in een vakantiehuis woonden en verhuisd zijn, op dringend aanraden van het behandelteam. De juweeltjes van mensen die we op onze weg tegen kwamen maakten, soms met kleine dingen, een wereld van verschil. Ook denk ik terug aan mijn tijd als hulpverlener, PTSS kwam ik eerder tegen, wat had ik graag meer geweten dan de boekenwijsheid die je in de opleiding krijgt. Ik zou zo anders gereageerd hebben. Onze zoon is volledig hersteld de diagnose is er afgehaald en hij en wij hebben een goed leven opgebouwd. Ook deze boodschap is voor ons erg belangrijk, geef nooit de hoop op. Neem geen genoegen met ‘het is stabiel’. 

Je bent het waard om gelukkig te zijn en je veilig te voelen. 

Wat wij als gezin hebben gemist, willen we gebruiken om anderen te helpen. Onze zoon gaf zich op als buddy en moedigt mij aan te schrijven en te spreken, hij en wij willen dat zijn PTSS niet voor niets is geweest en dat is dan voor ons weer helend.

de teamleden

jaccoscheer.jpg
marliesveltman.jpg
olafrobberse.jpg

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven