teamlid Jacco Scheer

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

Wie ben ik?

Mijn naam is Jacco Scheer. Ik ben in het dagelijkse leven werkzaam als interim financial professional en daarnaast vrijwilliger bij het Nederlandse Rode Kruis en de Brandweer Rotterdam-Rijnmond.

Waarom doe ik mee?

Allereerst omdat ik genomineerd ben. Het is dan natuurlijk mijn eer te na om deze uitdaging niet aan te nemen. Maar daarnaast weet ik ook hoeveel mensen er dagelijks worstelen met erkenning van hun ziekte en het vinden van de juist hulp, opvang en begeleiding. Bij het grote publiek is PTSS nog nauwelijks bekend en dit leidt vaak tot problemen en onbegrip.

Met mijn bijdrage aan deze PTSS Challenge wil ik zo veel mogelijk mensen bereiken, zodat zij kunnen weten wat PTSS is en welke impact dit kan hebben op het leven van iemand met PTSS. Welke worstellingen zo'n persoon dagelijks moet meemaken en hoop dan ook op wat meer begrip en belangstelling. Ook mensen met PTSS hebben immers recht op een menswaardig bestaan en hebben daar vaak niet veel voor nodig, maar krijgen het doorgaans niet of nauwelijks.

Help jij de boodschap te verspreiden?

Op 11 augustus heeft Angelo van den Biggelaar mij (Jacco Scheer) genomineerd om mee te doen aan de PTSS Challenge. Uiteraard neem ik deze uitdaging aan, maar ga het wel op een andere manier invullen.

bekijk de aflevering

de teamleden

jaccoscheer.jpg
marliesveltman.jpg
olafrobberse.jpg

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven