teamlid Marlies Veltman

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

Wie ben ik?

Mijn naam is Marlies Veltman. Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige meiden. Na gewerkt te hebben voor justitie ben ik nu opzoek naar een baan in de (crisis) opvang en nazorg of managment ondersteuning.

Waarom doe ik mee?

De reden dat ik mee doe is dat ik in 2013 PTSS heb opgelopen tijdens het uitoefen van mijn vak. De tijd tussen het incident en de uiteindelijke diagnose is een heel lastige periode geweest, zowel voor mijn omgeving als voor mij. Dit kwam o.a. doordat er niet veel bekend was over PTSS opgelopen door je werk. Maar ook toen de diagnose eindelijk was gesteld was er veel onduidelijkheid en soms zelfs onbegrip. Sinds 2015 ben ik, door een intensieve therapie, PTSS vrij.

Ik hoop dat mensen door deze afleveringen beter snappen wat PTSS inhoud en wat het voor diegene die het heeft en de omgeving kan betekenen. Maar ook dat de diagnose PTSS geen eindpunt hoeft te zijn.

de teamleden

jaccoscheer.jpg
marliesveltman.jpg
olafrobberse.jpg

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven