teamlid Olaf Robberse

icon-22-dagen-V3.png

22 momenten

icon-video-V3.png

22 afleveringen

icon-veteranen-V3.png

meer informatie over PTSS

Wie ben ik?

Mijn naam is Olaf Robberse, beeldmaker van beroep, en werk elke dag vol passie aan mijn projecten. In de tijd die ik over heb, of soms spontaan tussendoor ben ik brandweerman binnen de Veiligheidsregio Utrecht. Hier ben ik ooit bij de jeugdbrandweer begonnen en zo doorgestroomd naar de “echte” brandweer. Op dit moment loop ik dus al zo’n 10 jaar rond in het brandweerwereldje.

Waarom doe ik mee?

PTSS is voor mij een geen onbekend onderwerp, maar ben er nooit heel erg bewust mee bezig geweest. Als hulpverlener heeft dit onderwerp een direct raakvlak met “ons” wereldje, en dat is één van de redenen om mee te werken.

Helaas heb ik in mijn directe omgeving mee moeten maken hoe het is om iemand te verliezen die door alle ellende uit het leven is gestapt. De geestelijke zorg die nodig was geweest is onvoldoende geregeld in mijn ogen, en ik wil graag mijn steentje bijdragen om de juiste aandacht te genereren om mensen met PTSS te kunnen helpen, en eigenlijk nog beter, te voorkomen!

de teamleden

jaccoscheer.jpg
marliesveltman.jpg
olafrobberse.jpg

Verspreid de boodschap

Twitter PTSS ChallengeFacebook PTSS ChallengeLinkedin PTSS ChallengeGoogle Plus PTSS ChallengeInstagram PTSS ChallengeYoutubue PTSS Challenge

Het team achter PTSS challenge

Over PTSS

Scroll naar boven